Image by Danielle Cerullo

KLIENTERS RESULTAT

HÄR ÄR NÅGRA AV MINA KLIENTERS RESULTAT EFTER 8-12 VECKORS TRÄNING MED MIG
AMANDA

Nu har jag avslutat 10 veckor tillsammans med Ida och jag är så sjukt stolt över mig själv och resultatet vi åstadkommit tillsammans. Ida har hittat ett sjukt bra koncept och hon kör verkligen sin egen grej och man märker att hon älskar det hon gör. Kostschemat är otroligt enkelt att följa och det bästa av allt är att man kan äta RIKTIGT god mat OCH gå ner i vikt. Jag körde hemmaträning och promenader varje dag. Jag fick ett bra träningsupplägg (som passade mitt liv som småbarnsförälder perfekt) och jag hade kontinuerlig kontakt med Ida nästan varje dag via Mail eller chatt. Där fick jag både tips om träning, recept och en massa pepp och motivation.
Jag hade aldrig lyckats nå mitt delmål utan Ida och jag kommer fortsätta köra på samma upplägg ett tag framöver tills jag når mina nya mål. Tack <3

 

Resultat efter 10 veckor:

- 51 cm på hela kroppen
- 6,2kg

MATTIAS

Efter en jobbig höst med för mycket god mat&dryck så ville jag förändra min livsstil Jag tror inte på dieter mm, ville fortfarande unna mig livets goda , därför tog jag kontakt med Ida på Bruerfitness som jag av en slump såg på sociala medier. Hennes upplägg med kosten & ett grymt träningsprogram var starten på mitt nya liv, hennes pepp & coachade var guld värt! Detta upplägg passade mig perfekt då man fortfarande fick äta allt men lite mindre av vissa saker. Idas arrangemang är helt klart 100% från dag 1. Skulle rekommendera detta upplägg alla dagar i veckan! Betyg 10/10


Resultat efter 12 veckor:

- 28 cm på hela kroppen
-13,9 kg

JIMMY

Under 10 veckor följde jag som aldrig följt ett upplägg någonsin Idas kostschema inte nog med att jag gick ner 10kg jag lyckades även bli starkare i alla övningar under denna tiden. Rekommenderar verkligen Ida till den som vill äta gott samtidigt som man når sina mål.

Resultat efter 10 veckor:

- ?? cm på hela kroppen
-10 kg

IDA

Här är mitt resultat efter 10 veckors diet där jag följt mitt egna kostupplägg. Jag ville se vilka resultat det kunde ge innan jag delade min kunskap med andra. Jag förlorade 10 kg och 18 cm i midjan. Kan jag så kan du!


Resultat efter 10 veckor:

- 18cm på hela kroppen
-10 kg

HANNA

Hanna har kunnat köra tyngre träningspass, tajtat til kroppen och under resans gång både kunnat äta god mat och ha massa energi över både till jobb och familj. Vi har tillsammans jobbat för en hållbar livsstil som hon kan fortsätta med även när våra veckor tillsammans tog slut! 


Resultat efter 8 veckor:

- 7cm på hela kroppen
-5 kg

HAMPUS

Jag började gå upp i vikt snabbt när jag fick mitt första jobb inom en Snabbmatskedja sen dess har jag testat det mesta för att gå ner igen. Men tack vare Bruerfitness har jag gått ner och mår bättre. Det jag gillar med upplägget är att man själv kan planera sitt upplägg själv och att hon finns alltid där för att svara på frågor. 

Resultat efter 8 veckor:

- ?? cm på hela kroppen
-16 kg